Svømmehallen åpner mandag 24. august kl. 1800

Endelig åpner svømmehallen igjen etter flere måneder med koronastengning! Dog kan vi ikke slippe helt opp, så det er strenge regler å forholde seg til for oss alle!

Det innebærer at vi må kjøre timebaserte badetimer, maks 8 store og små i hver garderobe, stengt badstu, alle skal ha egen plass i garderoben, og alle skal ha samme dusj inn og ut av bassenget. I bassenget er alt av ekstrautstyr fjernet, og det er ikke ønskelig at publikum har med seg noe inn i bassenget. Publikum kan ikke oppholde seg på bassengkanten, de skal være i bassenget. Det er også viktig at en holder avstand i bassenget!
I tillegg så gjelder det å vaske/sprite seg inn og ut av anlegget, holde distanse, og alle som får plass for å bade må også registrere seg med navn og telefonnr. Unødvendig opphold i anlegget ønskes ikke.

Det er førstemann til mølla, men kommer du til en time, og ikke får plass, er det mulig å melde seg på til neste time (kl. 1900 og kl. 2000 er det bading for voksne). Barn under 12 år skal ha med seg foresatt.
All betaling bes foretas med vipps.

Vi kjører bading følgende timer:

Kl. 1800-1855 

  • pulje bestående av 8 (damer/piker) og 8 (gutter/menn) i hver garderobe. Det vil være merket område for hver og en i garderobe, og alle skal ha en og samme dusj inn og ut av bassenget. 
  • Alle skal ut av bassenget kl. 1845, og alle må være ute av garderoben senest kl. 1855. Garderobe/dusj vaskes før neste pulje slippes inn! Badstue stengt!

Kl. 1900-1955  2. pulje 8 damer og 8 menn, som overfor

Kl. 2000-2055  3. pulje 8 damer og 8 menn, som overfor

Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake til svømmehallen!