NYE RESTRIKSJONER SVØMMEHALL OG TRENINGSROM.

Som nok alle har fått med seg, er det nå innført nye regler med tanke på covid-19 situasjonen.

For å bidra med vårt, har vi nå besluttet at vi begrenser antall voksne i SVØMMEBASSENGET. Kl. 1800 kjører vi som vanlig, men vi må be alle voksne som kommer for å bade alene, om å komme kl. 1900 eller kl. 2000. Kl. 1900 og kl. 2000 tar vi kun inn 10 personer, selvsagt begrenset opp til 8 i en av garderobene.


FOR TRENINGSROM så kjører vi på som vi har gjordt nå i høst. Men jeg må få minne om at en må være nøye med spritingen! Nytt her er at alle må registrere seg når de kommer. Flott om alle kan skrive på både dato og klokkeslett dere kommer!

HUSK Å HOLDE AVSTAND TIL HVERANDRE, og TAKK FOR AT NETTOPP DU BIDRAR I DENNE DUGNADEN!🏃‍♀️🏃🏊🏊‍♀️💪😃Mvh Margrete🌺

Svømmehallen i Sandvika.
Treningsrommet vårt