Koronasmitten innhenter oss igjen, og vi må dessverre stramme litt inn igjen.

Vi stenger ikke ned, men noen kjøreregler må på plass, utover de «koronaregler» vi følger allerede.

Fra i dag, 10.12.2021, blir det igjen registrering før en går inn for å trene, samt begrensning på 5 personer inne på trimrommet til enhver tid. I tillegg bes alle om å holde meteren, 2 meter ved høy intensitets trening.

Ellers kan det kort minnes om at en spriter hender når en går inn, samt vasker over alle apparater en bruker. Innesko er en selvfølge, og alle skal ha på t-skjorte, trening med bar overkropp er ikke ok. Er en ikke i form, holder en seg selvsagt borte fra anlegget! Takk for at alle bidrar til å holde smitten ute av anlegget!

Minner også om at dere som ønsker å bruke squashhallen kan scanne etablert QR-code for å bestille tid for spill. De som har bestilt tid i squashhallen, har forrang!

Hjertelig velkommen!